Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Bunun yürekin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın çıkış bapları her dakika kılıklı, erişilebilir ve kazançlı aydınlatılmış olmalıdır. Antrparantez, bu bapların hizmetı ve ahenkli olarak test edilmeleri gereklidir.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak aşağıda vaziyet meydan illere ihtimam vermekteyiz.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya sebep vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Göreceksiniz ki bu merhale mürtefi kaliteli yangın kapılarını en reva fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Baplarımızda aksesuar olarak standart ürkü pas, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine için kilitli karakol, ve maksut renk uygulanmaktadır.

Yangın Bapsı esas amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına münasebet olacaktır.

Antrparantez, yangının farklı bölgelere yayılmasını sınırlar ve yangın kapısı sonunda itfaiye ekiplerinin yangını kontrol şeşna almasına yardımcı olur.

Ekseriyetle hareketsiz bir kanatları vardır ve bu kapılar yangın emniyetliği açısından anayasa bir mahzur oluşturur.

Fenomen yerine mevrut takımlar yangını kısaca sürede muayene altına aldı. Maddi hasar meydana mevrut evimizdeki yangının çıkış nedeninin belirlenmesi midein inceleme kellelatıldı. Eşme: İHLAS Bilgi AJANSI

Report this wiki page